Kazım Karabekir Anaokulu
Ahmet Bedevi Mah.559 sok. No4/B Şehzadeler/Manisa

Çocuğu eğitirken ebeveyni de eğitmek ve eğitimin sürekliliğini sağlamak.

MİSYON

Biz Kazım Karabekir Anaokulu olarak; 36-66 ay arasındaki çocuklarımızın uyarıcılarla dolu bir ortamda, özgüveni gelişmiş, yaratıcı düşünebilen, Türkçe´yi iyi kullanan, Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal insanlar olarak yatişmelerini sağlamak için varız.

BAŞARILAR

1.Okulumuz, 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında yapılan denetim sonucuna göre "Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanı"nda en başarılı kurum olarak belirlenmiş ve kurumumuza BAŞARI BELGESİ verilmiştir. 2.2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Manisa İl Genelindeki Eğitimde Kalite Ödül Sürecinde yılın kaliteli ekibi kategorisinde okulumuzun "Pozitif Ekibi" üçüncü seçilmiştir.

Normal Öğretim

10.00 - 15.00

Kalofifer

10 dakika.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Manisa il merkezinin doğusunda Nurlupınar mevkii, Ahmet Bedevi Mahallesinde hizmet vermektedir. Hizmet verilen mahalleler de İç Ege(Kütahya), Güneydoğu ve Doğu Anadolu´dan göç etmiş aileler ikamet etmektedir.